Rijlessen Tilburg om snel het rijbewijs te halen

wegDe laatste tijd begint het echt te kriebelen om mijn rijbewijs te halen zodat ik een auto kan aanschaffen. Voor mijn nieuwe baan moet ik het openbaar vervoer pakken en dit kan in de ochtend nogal frustrerend zijn. Vanuit mijn werk kan ik een auto krijgen, maar dit kan alleen als ik mijn rijbewijs haal.

Rijlessen

Het geld voor de auto-op-wegrijlessen had ik ook eindelijk bij elkaar en daarom ging ik opzoek naar rijlessen Tilburg. Een van de eerste rijscholen die ik vond toen ik rijlessen Tilburg had ingetypt was Solmaz. De rijschool had een ontzettend hoog slagingspercentage en de prijzen waren ook nog eens goed.

De bedoeling was dat ik het rijbewijs zo snel mogelijk in handen zou hebben, zodat ik niet continu met het openbaar vervoer moest gaan. Om zeker te weten dat dit haalbaar was heb ik contact opgenomen met de rijschool. Aan de telefoon klonk de rijinstructeur vriendelijk en hij nodigde mij uit voor een proefles. Tijdens deze proefles zou worden gekeken of het haalbaar was voor mij.

Toen de auto kwam aanrijden was ik heel erg zenuwachtig. Tijdens de eerste les moest ik eigenlijk alleen maar sturen en gas geven dus dit viel best mee. Er werd goed uitgelegd hoe het schakelen werkte en dit ging behoorlijk vlot. Volgens de instructeur was het mogelijk om het rijbewijs zelfs sneller te halen.

Nu ik vier maanden verder ben, heb ik al mijn rijbewijs op zak. Volgende week heb ik een afspraak om een auto te bekijken en hopelijk is het wat!